Η Εταιρία “RAL ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε εισάγοντας νεωτερισμούς στα κουφώματα αλουμινίου, που οφείλεται στην πολύχρονη πείρα μας, με αλουμίνια εξαιρετικής ποιότητας σε συνδυασμό με τους καλύτερους μηχανισμούς υψηλής τεχνολογίας. Συνδυάζουμε τεχνολογία, τέχνη, ασφάλεια, αισθητική και πάνω από όλα τεχνογνωσία.

Σε συνεργασία με την εταιρία ELVIAL, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ανοδειωμένου αλουμινίου μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές επιλογές σε ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα, ρολά, γκαραζόπορτες, παντζούρια, υαλοπετάσματα, αίθρια, χωρίσματα γραφείων .

Tο σημαντικότερο όμως προϊόν της RAL ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ είναι το SERVICE προς τους πελάτες της πριν αλλά κυρίως μετά την πώληση, το οποίο είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας μας.

Το όραμα μας

…να προσθέτουμε αξία στους πελάτες μας, προσφέροντας μια πλήρη σειρά αρχιτεκτονικών συστημάτων κουφωμάτων αλουμινίου και ολοκληρωμένων λύσεων, με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, που αντιμετωπίζουν τις εκάστοτε τοπικές ανάγκες, ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις και έτσι φέρνουν πωλήσεις, ανάπτυξη και κερδοφορία. Να προσφέρουμε σταθερά, προϊόντα υψηλής ποιότητας, που να προσδίδουν αξία στο εταιρικό μας όνομα και να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης σε όλη την αλυσίδα των συνεργατών και φυσικά ανάμεσα στην εταιρία μας και τον πελάτη.