Κλασικά Συρόμενα

Είναι η ιδανική λύση όπου επιβάλλεται οικονομία χώρου και ευελιξία στην κατασκευή. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους ανταποκρίνεται τέλεια σε όλες τις κατασκευές και προσφέρει θερμοηχομόνωση, ασφάλεια, στιβαρότητα και άριστη λειτουργικότητα. Σε συνδυασμό με σήτα και παντζούρι ή ρολό, χωνευτά στον τοίχο επάλληλα ή εξωτερικά, προσφέρουν όλες τις ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου.The MINIMAL Look

Το απόλυτο Αρχιτεκτονικό Σύστημα. Με όψη περιμετρικού πλαισίου μόλις 35,5mm*, δυναμικό design με έμφαση στη λεπτομέρεια και μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, όπως ειδικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων και λαβή αλουμινίου εξαιρετικού σχεδιασμού, το MINIMAL Look ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι γνωρίζετε μέχρι σήμερα για τα συρόμενα συστήματα.

Uw* : 0.8 W/m2K με τριπλή υάλωση (Ug: 0.5)
Όψη επαλληλίας _ 35mm
Όψη περιμετρικού πλαισίου _ 35.5mm ή 77mm
Μέγιστο ύψος φύλλου _ 3m
Μέγιστο πλάτος φύλλου _ 3m
Μέγιστο βάρος φύλλου _ 300kg
Μέγιστη συρόμενη επιφάνεια _ 9m2
Μέγιστη επιφάνεια σταθερού _ 9m2
Πάχος υάλωσης _ 32mm ή 48mm
Ανασυρόμενα

Οι αυξημένες ανάγκες του καταναλωτή για ασφάλεια και λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της ELVIAL είχαν ως αποτέλεσμα το σχεδιασμό του ELVIAL multilock slide, ενός νέου (ανα)συρόμενου συστήματος κουφωμάτων που ενδείκνυται για σύγχρονες κατασκευές αισθητικής υπεροχής. Τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος είναι η ασφάλεια και η πρακτικότητα στη χρήση, η δυνατότητα δημιουργίας πολλών αρχιτεκτονικών κατασκευών διαφορετικού τύπου, τα μεγάλα ανοίγματα έως 4 μέτρα και η στιβαρότητα κατασκευής. Επιπλέον, οι διαχρονικές ίσιες γραμμές του ELVIAL multilock slide και τα άριστα χαρακτηριστικά θερμοηχομόνωσης και στεγάνωσης κατατάσσουν το σύστημα ως μια ασφαλή συρόμενη λύση με αντοχή στο χρόνο.