Τα υαλοπετάσματα και τα αίθρια αποτελούνπρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου για την κατασκευή υαλοστασίων και αναρτημένων όψεων σε μοντέρνα κτίρια και επιτρέπουν την άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Ικανοποιούν απόλυτα την απαίτηση για ιδανικό φωτισμό, ευκολία, ασφάλεια, ανθεκτικότητα, αντοχή στο χρόνο, άριστη λειτουργικότητα και αισθητικό αποτέλεσμα.
EL 7000 Curtain Wall

Το σύστημα υαλοπετάσματος EL 7000 Curtain Wall αποτελείται από μία σειρά προφίλ απλής σχεδιαστικής φιλοσοφίας που καλύπτουν το σύνολο των αρχιτεκτονικών απαιτήσεων. Το σύστημα υαλοπετάσματος ELVIAL εγγυάται ασφαλείς, ανθεκτικές και καλαίσθητες προσόψεις κτιρίων.
Σύστημα υαλοπετάσματος structural ή semi-structural υψηλών προδιαγραφών. Ενδείκνυται για κάλυψη κάθετων όψεων Προσφέρει προσόψεις υψηλής αισθητικής με προβολή της γυάλινης επιφάνειας Δυνατότητα τοποθέτησης προβαλλόμενων παραθύρων Διατίθεται και με θερμοδιακοπή Kάναβος ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής. Απλές κατεργασίες που πραγματοποιούνται με την χρήση μίας μικρής χειροκίνητης πρέσας και ενός απλού δράπανου. Κατάλληλα σχεδιασμένα εξαρτήματα αγκύρωσης και συγκράτησης των προβαλλόμενων τεμαχίων είναι ώστε να διασφαλίζουν την εύκολη συναρμολόγηση. Η πλήρης γκάμα των προφίλ καλύπτει όλες τις αρχιτεκτονικές ανάγκες που μπορούν να δημιουργηθούν.(Εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90 μοιρών και κυκλικές κατασκευές μεταβλητών γωνιών) Με την χρήση του θερμοδιακοπτόμενου φύλλου επιτυνχάνεται η διχρωμία της κατασκευής.
EL 7200 Atrio

Σύστημα αιθρίου υψηλών προδιαγραφών. Ο ισχυρός φέροντας οργανισμός του EL 7200 της ELVIAL εξασφαλίζει κατασκευές ανθεκτικές σε φορτία και καταπονήσεις με υψηλή στεγανότητα, ηχομόνωση και θερμομόνωση κτιρίου. Τα υλικά του διαθέτουν αντοχή στο χρόνο με ελάχιστη απαίτηση συντήρησης. • Σύστημα αιθρίου με εμφανή κάναβο • Συνιστάται για κεκλιμένες κατασκευές • Προσφέρει κατασκευές υψηλής αισθητικής • Δυνατότητα τοποθέτησης προβαλλόμενων παραθύρων οροφής. • Η πλήρης γκάμα των προφίλ καλύπτει όλες τις αρχιτεκτονικές ανάγκες που μπορούν να δημιουργηθούν. • Ειδικά σχεδιασμένες πλάκες πίεσης που επιτρέπουν την ελεύθερη ροή του νερού από κεκλιμένες επιφάνειες • Ειδικά υψηλής αντοχής εξαρτήματα σύνδεσης κολώνων και ειδικό εξάρτημα <<κορφιά>> υψηλής αντοχής και εύκολης τοποθέτησης για την κατασκευή τρούλων.